RECOSPORT SRL szerződési feltételei

Általános szerződési feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt bármilyen anyagot, információt, szolgáltatást felhasználna vagy megkapna ezen a webhelyen.

Ez oldal tulajdonosa S.C. RecoSport S.R.L., román kereskedelmi cég, bejegyezve O.R.C. Kolozsvár J12 / 1722/2011, RO 28735800 adó kóddal, Kolozsvár, Augustin Bunea Utca 1. szám, Kolozs megye, a román jogszabályok szerint működik. 

S.C. RecoSport S.R.L. ("Mi") hozzáférést biztosít a webhelyhez és a www.reco-sport.ro webhely ("site") használatához, feltéve, hogy elfogadja ezeket a feltételeket ("Feltételek"). Az oldalunkon való hozzáférés, felhasználás, beszerzés vagy termék, tartalom, adat, anyag, információ vagy szolgáltatás ígénybevétele esetén, ön vállalja, hogy betartja a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

A http://reco-sport.hu online áruházban forgalmazott termékek újak és eredetiek.

Szállítási információk

Magyarország területén

Magyarország területén a szállítási határidő kb. 2 munkanap, a rendelés dátumától számítva.Ez a határidő indikatív, mivel az irányításunkon kívül eső okok miatt módosulhat. Bármilyen esetben a szállítási határidő nem haladhatja meg a 30 napot a rednelés felvételének napját követően. 

A megjelenített árak, valamint a többletköltségek / adók kiszámítása a román adótörvények által szabályozott ÁFA-val történik.

A szállítási díj Magyarország területén: 

·         20.000 HUF fölötti megrendelések szállítása ingyenes. 

·         20.000 HUF alatti megrendelések szállítása 2.000 HUF

A kézbesítést a megrendelő által megjelölt címre, általában a megrendelés elküldésétől számított 24 órán belül teljesítjük, a Curier szállítja, és 48 órán belül eléri a célállomást a vidéki szállítás esetén.

Ha bizonyos szállítási feltételeket szeretne meghatározni, például: szállítási határidőt, címet vagy más iránypontokat, kérjük, adja meg ezeket a Megjegyzések mezőbe a megrendelés elküldése előtt.

A csomag bármilyen károsodása a futár cég vagy a fuvarozó felelőssége a hatályos helyi jogszabályoknak megfelelően. Ha a termék a mi bebizonyított hibánkból károsodott kicseréljük azt, feltéve ha időben értesít minket. 

Fizetési módok

Utánvétellel:

A fizetést közvetlenül a futár cég ügynökével rendezi, a csomag átvételekor. 

Banki átutalással (az EU minden tagállama esetében):

Biztonsági politika

Mennyire biztonságos számomra a banki átutalással való fizetés? 

Az online fizetéssel járó kockázatok a következők:

·         A megrendelés teljesítéséhez megadott személyes adatok harmadik fél birtokába kerülhetnek, és visszaélhetnek ezekkel. A S.C. RecoSport S.R.L. garantálja az informatikai rendszereinek biztonságát. Olvassa el a "Privacy Policy S.C. RecoSport S.R.L. " a témával kapcsolatos további információkért.

Fizetési módszerek

A következő fizetési módok közül választhat: banki átutalás/ fizetési megbízás vagy utánfizetés. 

Regisztrációs kötelezettségei

Csak akkor használhatja webhelyünket, ha elfogadta az "Általános Szerződési Feltételeket". Ön felelős a jelszavainak, a hitelesítési adatainak és fiókadatai titkainak megőrzéséért. Bárki, aki felhasználja az ön jelszavát és bejelentkezési adatait, azért ön pénzügyileg felelősséget vállal a webhelyünk minden használatához. Ön vállalja, hogy teljes mértékben felelős minden olyan megrendelésért és kifizetésért, amely webhelyünkön keresztül történik. 

Valamint elismeri és garantálja, hogy az ön által megadott összes információ igaz és helyes.

Webhelyünket csak termékeink megrendelésére, fizetésére vagy megtekintésére használhatja. Nem használhatja webhelyünket: csalárd vagy spekulatív megrendelésre vagy fizetésre; jogsértő, rágalmazó, rágalmazó, obszcén, tisztességtelen, pornográf vagy profán anyagokat vagy bármilyen törvénytelen anyag megjelenítésére vagy továbbítására, amelyek bűncselekménynek minősülő magatartást tanúsíthatnak vagy bátoríthatnak, amely polgári jogi felelősséget eredményezhet , vagy amely egyébként megsértené bármelyik törvényt; vagy bármely más olyan célra, amely tilos vagy törvénytelen a jelen Feltételekben.

Bármikor, figyelmeztetés vagy felelősség nélkül megszüntethetjük vagy korlátozhatjuk a hozzáférését az összes vagy webhelyünk bármely részéhez.  Weboldalunkhoz való hozzáférése néha lehet nem elérhető vagy szakadozó. Nem garantáljuk hogy weboldalunkon nem lesznek hiányosságok, a weboldal vírusmentességét, meghibásodások kijavítását vagy más káros tényezők hiányát amelyek elérhetővé teszik weboldalunkat. Nincs joga olyan eszközöket vagy szoftvereket használni amelyek befolyásolhatják weboldalunk normál működését. 

Bármely kísérlet a felhasználók személyes adatainak elérésére, a www.reco-sport.hu tartalom módosítása, a teljesítmény gyengítése csalási kísérletnek minősül.

A felelősség korlátozása

Mi nem leszünk, és munkatársaink nem lesznek felelősek vagy felelőségre vonhatóak (A) az ön számítógépe által okozott károkért, vagy olyan vírusokért, amelyek megfertőznék a számítógépet vagy egyéb berendezéseket a webhelyünkhöz való hozzáférés, használat vagy böngészés során, vagy a webhelyünkön bármilyen tartalomért, információért, anyagért, adatért, szövegért, képért, videóért vagy hangért vagy (B) kárért, veszteségért, követelésért, kártérítésért vagy bármilyen különleges kárért, példamutató, büntető, közvetett, véletlenszerű vagy következményes kár, akár szerződésen, sérülésen, szigorúan, akár más módon felelősségen alapuló  (I) a weboldalunk bármilyen felhasználását, illetve a benne található tartalmakat, adatokat, anyagokat vagy információkat, (II) minden meghibásodás vagy késés (beleértve, korlátozás nélkül, az ezen oldal bármely részének használatát vagy vásárlás, viszonteladás vagy fizetés céljából), vagy (III) végrehajtásért vagy nem végrehajtásért, még akkor is ha mi vagy a mi szállítóink figyelmeztetve voltunk egy esetleges kárról

Ez a felelősség kizárása minden olyan kárra vagy elítélésre vonatkozik, amely a teljesítménnyel, hibákkal, mulasztással, megszakításokkal, eltávolításokkal, működési vagy átviteli késedelemmel, számítógépes vírusokkal, kommunikációs vonal meghibásodásával, lopással vagy megsemmisüléssel, illetéktelen hozzáféréssel , módosítással vagy felhasználással, akár szerződésszegéssel, káros magatartással, gondatlansággal vagy bármilyen hasonló okkal kapcsolatos.

Személyes adatok védelme

A személyes adatok feldolgozására vonatkozóan az egyének védelméről és az adatok szabad áramlásáról szóló 677/2001. Sz. Törvény értelmében tájékoztatjuk önöket, hogy cégünk kizárólag a törvényben meghatározott módok / célok érdekében rögzíti a személyes adatokat a 10834 A.N.S.P.D.C.P. szerint 2009.02.25-től. 

Megrendelései alapján, egyértelműen és visszavonhatatlanul egyetért azzal, hogy adatai a S.C. RecoSport S.R.L. által feldolgozva legyenek. 

Termékvisszaküldési információk

Az alábbi információk csak a Magyarország területén szállított termékekre vonatkoznak. 

A vásárlónak joga van írásban, e-mailben vagy telefonon értesíteni az eladót, hogy visszalép a vásárlástól, mindenféle büntetés vagy indoklás nélkül, 14 naptári napon belül a termék kézbevétele után. Több információt a visszaküldött termékek listájában talál. 

Kérjük a 0744.953.980 telefonszámon vagy e-mailben [email protected] jelezze termékvisszaküldési szándékát. 

A termék visszaküldése futárral történhet, feltéve, hogy a termék ugyanolyan állapotban van, mint a szállított (az eredeti csomagban minden tartozékkal, az érintetlen címkékkel és az ahhoz csatolt dokumentumokkal).

A visszaküldési díjat a vásárló állja. 

A visszaküldött áru egyenértékét legkésőbb 14 nappal, attól a naptól számítva, hogy értesítve lettünk az ön termékvisszaküldési szándékáról, bankszámlára megkapja. 

A cégnek joga van a termékek nem megfelelő használatából eredő károk megtérítéséhez. Nem cserélheti vissza a terméket személyes okokból, melyek nem a S.C. RecoSport S.R.L. felelőssége alá tartoznak. 

Cégünknek van egy olyan dedikált csapata amelyik a termékek minőségével foglalkozik, tehát biztosak lehetnek abban hogy a www.reco-sport.hu oldalról rendelt termékek kifogástalan állapotba vannak. Abban az esetben ha mégise lenne így, felvállaljuk a felelősséget és kicseréljük a terméket egy azonos termékkel, állva a visszatérítési és szállítási költséget (oda, vissza).  Abban az esetben ha egy másik terméket szeretne az eredeti helyett, a terméket DPD-vel küldheti vissza, valamint ön fogja a szállítási költséget állni, és a regi termék visszaküldésének díját is. 

A hatályos román jogszabályok előírják: “a fogyasztónak jogában áll egyoldalúan a távértékesítési szerződést 14 naptári napon belül büntetés nélkül és bármely ok nélkül felmondani. Az egyetlen költség, amelyet a fogyasztó viselhet, a termékek visszaküldésének közvetlen költségei”.

Szerzői jogok

Mi, termék és szolgáltatás beszállítóink a weboldal és ez tartalmának összes szerzői jogát birtokoljuk és igényt tartunk rá. Ön nem másolhatja, nem reprodukálhatja, nem republikálhatja, nem töltheti le, nem továbbíthat, terjeszthet, nem adhat át, nem módosíthat semmit a weboldalunkon található tartalmak, információk vagy adatok közül hacsak nincs irásbeli beleegyezése a cégünk egyik képviselőjének aláírásával vagy ha nem kereskedelmi célokról van szó.  

A weboldalunkon megjelenő terméknevek, képek, bemutatók, védjegyek, logók és szolgáltatási védjegyek ( "Védjegyek") az S.C. RecoSport S.R.L. és beszállítói regisztrált tulajdonát képezik.

Honlapunk használatának és weboldalunkhoz való hozzáférése nem ad semmiféle licencet vagy jogot a Nevek, Képek és Márkák használatához. Ön nem használhat robotokat, spidert, vagy egyéb automatizált eszközöket vagy manuális eljárást a weboldalunkon elérhető anyagok nyomon követésére.A webhelyünkön használt összes szoftver, alkalmazás és modul tulajdonunk vagy partnerünk tulajdona, ahonnan licenceket szereztünk. Ön nem reprodukálhatja, dekonstruálhatja (reverse engineering), nem hozhat létre származékos munkákat, nem szedheti szét vagy dekompilálhatja, nem adhatja el, nem bérelheti, nem terjesztheti, nem ruházhatja át, vagy módosíthatja bármelyik szoftvert webhelyünkön. 

A szerzői jogok megsértésének bejelentéséről kérjük, írjon nekünk a következő címre: [email protected]

Átmeneti és záró rendelkezések 

Nem adhatja át, nem delegálhatja vagy átruházhatja jogait vagy kötelezettségeit a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján.Mi a jelen feltételeket bármikor módosíthatjuk. Webhelyünk folyamatos használata a jelen Feltételekben bekövetkezett változások után a Felhasználáskor érvényes feltételek szerint történik.Időről időre felül kell vizsgálnia ezeket a feltételeket. Ha folyamatosan használja a webhelyünket, a változások bekövetkeztét követően a Megváltozott feltételek elfogadását jelenti. Az előbbi mondatokban leírtak kivételével ön és mi is a jelen Feltételeket csak írásban vagy más módon elfogadott írásos és elfogadott dokumentumban változtathatjuk meg. Ha nem cselekszünk az ön vagy valaki más esetében történt jogok megsértésével kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy elveszítjük a jövőbeni vagy hasonló jogsértésekkel kapcsolatos cselekvési jogunkat. Ha a bíróság úgy találja, hogy a jelen Feltételek bármely rendelkezése érvénytelenné vagy betarthatatlanná válik, akkor ezt a rendelkezést az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben kell végrehajtani, és a többi Feltétel hatályban marad és végrehajtható.

Ezek a Feltételek, azokkal a cikkekkel együtt, amelyek a jelen Feltételek részét képezik, a webhelyünk használatával kapcsolatban teljes körű megállapodást képeznek ön és mi köztöttünk, és hatályon kívül helyez minden korábbi szóbeli megállapodást(szóbeli vagy írásbeli) a webhelyünk használatára vonatkozóan.

Ezek a feltételek, illetve ezeknek betartása átlalunk és ön által jogszabályozottak. Ha jogi lépéseket tesz a webhelyünk, a termékeink és a szolgáltatásaink, illetve ezek feltételei vonatkozásában, ön vállalja ezt Románia bírósága előtt. Bármely ilyen intézkedés vagy fellépés esetén, amelyet mi kezdeményezhetünk, a sikeres félnek joga van az intézkedéssel kapcsolatban felmerülő összes költség visszakövetelésére, beleértve, de nem kizárólagosan, az adóköteles és nem adóköteleseket is.  E megállapodás nyomtatott változata és minden más elektronikus formátum jelen Feltételek alapján vagy e feltételekhez kapcsolódóan a bírósági eljárásokban ugyanolyan mértékben és ugyanolyan feltételek mellett elfogadható, mint az eredetileg létrehozott és nyomtatott formában tárolt egyéb kereskedelmi okmányok és nyilvántartások. 

Hogyha rendelkezik egy fiókkal a www.reco-sport.hu oldalon, akkor azt jelenti hogy elfogatda és egyetért ezekkel a feltételekkel, és ezeknek a nem betartásáért ön vállal felelősséget. 

Promóciók

A RecoSport gyakran szervez különböző promóciókat, amelyeket webhelyen és / vagy a facebookon és / vagy más csatornákon hirdetnek. A RecoSport nem halmozódnak. A RecoSport promóciói akkor kezdődnek, amikor a webhelyen megjelennek illetve akkor érnek véget amikor eltűnnek a webhelyről.