Keresés
Összes kategória
  Menu Close

  Theragun PRO PLUS 6th Generation - Vibrációs masszírozó készülék

  A végső multiterápiás masszázseszköz, amely hat tudományosan alátámasztott kezelést tartalmaz – FDA által bejegyzett
  SKU (leltári azonosító): FIT9382
  2.980,00 RON
  i h

  Theragun PRO Plus hat tudományosan támogatott terápiát kombinál – perkusziós terápia, közeli infravörös LED-fényterápia, rezgésterápia, hőterápia, hidegterápia (külön megvásárolható) és légzés – korlátlan kezelési lehetőségekért. Használja az egyes terápiákat külön-külön vagy kombinálja őket. Lépésről lépésre követhető rutinokkal és beépített biometrikus érzékelővel a személyre szabott információkért, a Theragun PRO Plus rendkívül könnyen használhatóvá teszi a kezelést. Szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően tervezett Theragun PRO Plus az FDA által regisztrált orvosi eszköz.

  ELŐNYÖK:

  ● Enyhíti a fájdalmat

  ● Helyreállítás

  ● Ízületek kezelése

  ● Javítja a mobilitást

  ● Javítja a teljesítményt

  JELLEMZŐK:

  Izmok. Ízületek. Elme. Átfogó kezelés szinte minden fájdalompontra. A Theragun PRO Plus meghaladja a hagyományos terápiákat azáltal, hogy hat tudományosan támogatott innovációt integrál az elme és a test, az izmok és az ízületek kezelésére: mély izom perkusziós terápia, közeli infravörös LED-fényterápia, rezgésterápia, hőterápia, hidegterápia (külön megvásárolható) és légzés.

  Tudományosan támogatott helyreállítás, amelyben megbízhat: A Theragun PRO Plus terápiák optimális, tudományosan támogatott adagját kínálják a perkusziós, közeli infravörös LED, hő, hideg és rezgésterápia – szigorú biztonsági és minőségi előírások szerint tesztelve és érvényesítve.

  Erőteljes 16 mm-es perkusziós masszázsterápia: A Theragun PRO Plus 16 mm mélységű kezelést biztosít, erőteljes, élénkítő élményt nyújtva, amely a mély izomfájdalmakra irányul a gyorsabb helyreállítás és a tartós fájdalomcsillapítás érdekében. Tökéletes azok számára, akik intenzívebb masszázst preferálnak, vagy akik szeretnék maximalizálni sportteljesítményüket.

  5 perkusziós terápiás kiegészítő a test különböző területeinek kezelésére:

  • Standard gömb – Teljes testmasszázs a feszültség csökkentésére.
  • Tompító – Csökkenti a kényelmetlenséget az érzékeny vagy kényes területeken.
  • Hüvelykujj – Alsó hát és triggerpontok a fájdalmas csomók enyhítésére.
  • Mikropont – Növeli a vérkeringést és serkenti a helyreállítást.
  • Ék – Lapockák, IT szalagok, kaparás és öblítés.

  Rezgésterápiás kiegészítő: Nyugtatja az ízületi fájdalmakat és kezeli az érzékeny területeket a rezgő eszközzel. Válasszon három sebesség közül a kezelés intenzitásának testreszabásához.

  Hőterápiás kiegészítő: Lazítsa el a merev izmokat és gyorsítsa fel a helyreállítást a hőterápiás kiegészítő használatával. A Theragun PRO Plus három hőmérsékleti szintet kínál: 45, 50, 55 Celsius fok / 113, 122, 131 Fahrenheit fok.

  Beépített közeli infravörös LED-fényterápia: A Theragun PRO Plus közeli infravörös LED-fényterápiát tartalmaz, amely más terápiákkal kombinálva maximalizálhatja a kezeléseket.

  Hidegterápiás kiegészítő (külön megvásárolható): Vásárolja meg a Theragun PRO Plus hidegterápiás kiegészítőjét, amely csökkenti a gyulladást, fájdalmat és duzzanatot. A hideg kiegészítő szinkronizálódik az eszközével, és három hőmérsékleti szintet kínál: 5, 10, 15 Celsius fok / 41, 50, 59 Fahrenheit fok.

  Maximalizálja a kezelését irányított légzéssel: Tudományosan bizonyított, hogy a légzés segíti a testet a relaxációban, javítja a helyreállítást és az alvást. A Theragun PRO Plus irányított légzést kínál haptikus rezgésjelzésekkel, amelyek a TheraMind hangterápiával és a Therabody alkalmazásban található relaxációs vizualizációkkal együttműködve egy magával ragadó légzési élményt nyújtanak.

  Szabadalmaztatott ergonomikus fogantyú: Érjen el maximális masszázsnyomást, emelőhatást és elérést az egész testen a Theragun PRO Plus szabadalmaztatott ergonomikus háromszög fogantyújával.

  Egy magával ragadó, személyre szabott élmény a Therabody alkalmazás integrációjával: Töltse le a Therabody alkalmazást, és fedezze fel bemelegítési és helyreállítási rutinok könyvtárát.

  Ingyenes TheraMind hangterápia: Kapjon személyre szabott relaxációt a Therabody alkalmazás Heartbeat rutinjával. Ez a tudományosan támogatott rutin segíthet a relaxációban, ha enyhén csökkenti a pulzusszámot a haptikus szívverés-rezgésjelzésekkel.

  150 perces akkumulátor-élettartam USB-C töltéssel: Ez változhat más kiegészítők használatától függően:

  • Fűtés + Perkuszió + LED-terápia = 60 perc
  • Csak hidegterápia = 130 perc (maximális hőmérséklet), 270 perc (minimális hőmérséklet)
  • Csak rezgésterápia = 130 perc

  FDA által regisztrált

  FSA/HSA alkalmasság

  A CSOMAG TARTALMA:

  ● Theragun PRO Plus eszköz;

  ● Beépített LED-fényterápia;

  ● Beépített biometrikus érzékelő;

  ● 5 masszázskiegészítő: Standard gömb, Tompító, Hüvelykujj, Ék, Mikropont;

  ● Hőterápiás kiegészítő;

  ● Rezgésterápiás kiegészítő;

  ● QuietForce megoldás;

  ● USB-C töltőkábel;

  ● Hordtáska.

  0.0 0
  Írja le saját véleményét Bezárás
  *
  *
  • Rossz
  • Kiváló
  *
  *
  *