Keresés
Összes kategória
    Menu Close

    Rólunk

    RecoSport fő tevékenysége a táplálékkiegészítők és termékek importálása és terjesztése sportolók számára, valamint sportkiegészítők és orvosi felszerelések forgalmazása. 2011-ben indítottuk el üzletünket, és mi vagyunk az elsődleges támogatásod, amikor szükséged van egy lökésre, hogy kiváló teljesítményű sportolóvá válj, vagy ha egyszerűen úgy döntesz, hogy sporttal töltöd a szabadidődet. Széles választékban kínálunk olyan kiegészítőket, melyek szükségesek a testnek az intenzív és hosszantartó erőfeszítések során, valamint a felgyorsult regenerációhoz szükséges táplálékkiegészítőket. Emellett kiegészítőket és felszereléseket biztosítunk a potenciális sérülések és beavatkozások utáni felépülés támogatásához.

    Fontos megemlíteni, hogy a RecoSport az ismert nevekkel együttműködik a sport világában, beleértve olyan gyártókat, mint a Multipower, Z-Konzept, Body Attack a kiegészítők terén, valamint a RehabMedic, Pino, Sveltus a sportkiegészítők és orvosi felszerelések területén.

    Különösen elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért táplálékkiegészítőink, sporttermékeink és az általunk nyújtott szolgáltatások teljes egészében tükrözik a szakértelmet és az elkötelezettséget. Továbbá, minőség-ár arányunk bebizonyította, hogy Európa piacán a legjobb, amint azt visszaigazolják ügyfeleink és partnereink teljes listája. Közöttük szerepelnek neves fitnesz központok, sportklubok az ország egész területén, valamint nemzeti és nemzetközi futballcsapatok.