Keresés
Összes kategória
  Menu Close

  FLEXBEAM - INFRAVÖRÖS REHABILITÁCIÓS KÉSZÜLÉK

  Eszköz a felépüléshez és a sportteljesítmény javításához.
  SKU (leltári azonosító): FIT03822
  2.490,00 RON
  i h

  FlexBeam, egy NASA által tervezett eszköz, amely infravörös fényt használ, és az alábbi helyzetekben optimális élettani választ nyújt:

  CSILLAPÍTJA A FÁJDALMAT - Érezze a fájdalom enyhülését és gyorsítsa fel a gyógyulást azáltal, hogy javítja az oxigénellátást a sérült szövetekben, csökkentve így az oxigénhiány okozta kellemetlenséget.

  IZOMREGENERÁLÓ - Javítja a vérkeringést, hogy megszüntesse az izomfájdalmakat a tejsav felhalmozódásának megszüntetésével. Aktiválja az őssejteket az izomszövet regenerációjához, segítve a gyorsabb felépülést és gyógyulást.

  FELTÖLTI AZ ENERGIÁT - Töltse fel sejtjeit energiával azáltal, hogy biztosítja a mitokondriumoknak a fényt, amelyre szükségük van az ATP formájában történő energia előállításához, amely a test energiaforrása.

  GYORSABB FELÉPÜLÉS - Akár sérülésből, akár egy megterhelő napból épül fel, a rövid hullámú infravörös fény felgyorsíthatja a felépülést, segítve testét hatékonyabban regenerálódni és öngyógyulni.

  FlexBeam egy infravörös helyreállító eszköz, amelyet ügyesen úgy terveztek, hogy optimális élettani választ nyújtson Önnek, szeretteinek és még háziállatainak is. A FlexBeam által használt vörös fény nem invazív, nem mérgező, és tudományosan alátámasztott szakértők által értékelt, klinikailag bizonyított tanulmányok ezrei támogatják, amelyek bizonyítják a test természetes öngyógyító képességét. A piacon található egyéb infravörös helyreállító eszközökkel ellentétben a FlexBeam az emberi testre lett tervezve. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a fény mély behatolását a test nehezen elérhető területeire, mint például a térd- és vállízületek, amit lapos fényforrásokkal lehetetlen elérni.

  Hogyan működik a FlexBeam?

  A NASA által kifejlesztett technológiával a FlexBeam az első infravörös terápiás eszköz, amely lokalizált fényt biztosít ott, ahol szüksége van rá. A Research Health szakemberei órákat töltöttek a FlexBeam kutatásával, fejlesztésével és tesztelésével, és megalkották a piacon elérhető legjobb hordozható vörös fényt!

  Egyedi kialakítása lehetővé teszi a vörös fény célzását a test bizonyos területein, például a térdeken, a háton vagy a vállakon stb. Ezek a területek más hagyományos infravörös fényterápiás eszközökkel nehezen elérhetők. Ez azt jelenti, hogy az infravörös fény használatának előnyeit közvetlenül az izmokban és ízületekben éri el, ahol szüksége van rá. A nagyszerű dolgok itt nem állnak meg.

  Íme még 6 ok, amiért a FlexBeam a megfelelő termék az Ön számára:

  1. Könnyen állítható tépőzáras szalagok - A tépőzáras szalagok lehetővé teszik az eszköz beállítását és a vörös fény alkalmazását bárhol a testen. A szalagok olyan praktikusak, hogy főzhet, olvashat vagy nézheti kedvenc sorozatait, miközben a FlexBeam-et használja.
  2. 3 intenzitási szint - A legtöbb vörös fényű termék csak egy intenzitási szinttel rendelkezik. A FlexBeam három előre beállított beállítást kínál, így különböző intenzitásokban élvezheti az egészségügyi előnyöket.
  3. Szuper erős akkumulátor - Ez a termék egy akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel 5 alkalommal használható.
  4. Ultrakönnyű hordtáska - Vigye magával a FlexBeam-et bárhová az ultrakönnyű és masszív hordtáskával.
  5. Kétéves garancia - Bármilyen kis probléma esetén az eszközt kétéves garanciával megjavítjuk.

  MŰSZAKI ADATOK:

  • Méretek: 35 cm x 13,5 cm x 4,5 cm;
  • Súly: 775 g / 1,65 lbs;
  • Elérhető színek: szénszürke;
  • Hullámhossz: 635 nm + 810-850 nm;
  • Anyagok: ABS-PC műanyag és szilikon;
  • Garancia: 2 év.
  0.0 0
  Írja le saját véleményét Bezárás
  *
  *
  • Rossz
  • Kiváló
  *
  *
  *