Szállítás

A szállítás a DPD Courier Express közreműködésével történik. 

Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett.  

Szállítási díj = 1499 HUF (tartalmazza a szállítási adót, a biztosítási díjat és a visszatérítési díjat)

A 1400 forintos szállítási díj az 1 kg alatti rendelésekre érvényes, az 1 kg feletii rendelések esetében 150 HUF/KG felárat számolunk. 

   A termékek biztosítva vannak a szállítás teljes idejére, a szállítási díj tartalmazza a biztosítási díjat. 

   A szállítás hétfőtől-péntekig történik. 

   Nincsenek rejtett költségek.

   A szállítási határidő 1-2 nap. 

   A DPD cégről több információt a következő honlapon talál: https://www.dpd.com/hu

Termékek visszaküldése:

A termékek visszaküldését az alábbi feltételek szerint fogadjuk el, mely összhangban van az O.U.G. 34/2014 a fogyasztók jogairól a szakemberekkel kötött szerződésekben, valamint egyes normatív jogi aktusok módosításával és kiegészítésével:
Az  online rendelt termékek visszaküldhetőek, bármiféle indoklás nélkül 14 napon belül a csomag átvételétől számítva; a visszaküldési határidő lejárta előtt a megrendelőnek joga van visszavonni a szerződést mindenféle díjtól mentesen a 14. cikknek OUG No.34 / 2014 megfelelően, a termék fizikai birtoklásának napjától számított 14 naptári napon belül.  

A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint a szállított terméknek; a fogyasztó csak a termék kezelésének eredményeként értékesített termékek értékének csökkentéséért felelős, a természetétől, jellemzőitől és működésétől függően. 14. cikk, par. 3 / OUG 34/2014.
Az eladó visszatéríti a termék értékét maximum 14 (tizennégy) naptári napon belül, amikortól a RECOSPORT SRL tájékoztatva lett a fogyasztó azon döntéséről, hogy visszavonja a szerződést és amennyiben elfogadja a visszaküldést.

A RECOSPORT SRL elhalaszthatja a termék értékének megtérítését az eladott termék átvételéig vagy a termék kézhezvételéig, amennyiben a RECOSPORT SRL nem kínálta fel hogy ő maga veszi vissza a terméket. (a legutóbbi időpont számítódik).

A terméket személyesen vagy képviselő által visszaadhatja székhelyünkön (Augustin Bunea No. 1, Cluj-Napoca;) vagy futárral álta lehet továbbítani a fent említett címre (hívja a DPD-t telefon:+361 501 6200)

Kérjük, ellenőrizze a csomagok fizikai épségét, a futár jelenlétében megkapja őket a DPD-től, és ha szükséges kérje a káreseményekről szóló jelentést. A későbbi panaszokat nem vesszük figyelembe.

Bármely panasz és elégedetlenség esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen