Izomtömeg építés

1-23 of 23

Mint azt valószínűleg tudod, az izomépítéshez fehérjére van szükség. Edzőterembe jársz, súlyokkal edzzel, célod az izomtömeg növelés, tehát naponta több fehérjére van szükséged, mint egy ülő embernek.
Az optimális mennyiségű fehérje az izomtömeg növeléséhez körülbelül 2 g / kg. Ezt elég nehéz csak élelmiszerekből elfogyasztani.
A táplákékkiegészítők izomtömeg építéshez más néven Gainer-ek, támogatják a súlygyarapodást és az izomtömeg növekedését.

Ezek a táplálékkiegészítők jó minőségű tápanyagokat tartalmaznak, például fehérjéket, szénhidrátokat és aminosavakat, és táplálják az izomtömeget, segítve ezzel a szervezet gyors megerősödését edzés után. Adagolás: 260 g táplálékkiegészítő 400 ml vízben, naponta 1-3 adag és az eredmény elképesztő.

A tejsavófehérjék messze a leghatékonyabb fehérjék, amelyeket fogyasztani tudsz. Ezek teljes értékű fehérjék, azaz minden esszenciális aminosavat tartalmaznak, azonnal megemészthetők és gyorsan felszívódnak a vérben. In comparatie cu alte produse similare au un profil de aminoacizi superior si sunt o sursa bogata de BCAA. Más hasonló termékekkel összehasonlítva kiváló aminosavprofiluk van, és gazdag BCAA forrásal rendelkeznek. Ezek a BCAA-k olyan esszenciális aminosavak, amelyek nem szintetizálhatók a szervezetben, az élelmiszerekből juthatunk hozzá: L-leucin, L-izoleucin és L-valin 2: 1: 1 arányban, az izmok táplálására, gyorsítva a helyreállítást és test alkalmazkodását a súlyokkal történő edzések után.

A tejsavó fehérje izolátum a legtisztább fehérjeforrás, 94% -os tisztaságú tejsavófehérje izolátumot tartalmaz, magas BCAA és alacsony cukortartalmú. A termék egy új tejsavófehérje standardot képvisel, gyorsan emészthető és gyorsan felszívódik a szervezetben. Körülbelül egy óra után elkezdi a felszívódást, az emésztés szintén egy óráig tart, így az edzés után azonnal fogyasztható.

Számos tanulmány készült a kreatinnal kapcsolatosan, és mindegyik azt bizonyította, hogy valóban eredményeket nyújt sportteljesítmény során.
 Az izomba jutva, a kreatin a vizet hoz magéval és megnöveli az ATP szintet. Ezáltal több erőhöz jutsz, nagyobb súlyokat vagy képes emelni, több ismétlést csináni. Ez izomtömeg növekedést jelent. A kreatin az izmokba vonzza a vizet igy ezek nagyobbnak tűnnek. Sokan a kreatinfogyasztók közül már az első napokban okozott eredménnyel meg vannak elégedve.

A fehérje több alakot ölthet, az egyik ilyen az ital. A fehérje shake az ideális választás ha fehérje bevitelre van szükség. Mivel könnyen fogyasztható, a fehérje ital könnyen beépíthető a minennapi étkezésbe. Kiváló és frissítő ízzel, ezek a termékek táplálják szervezeted edzés után mikor ennek fehérjékre és tápanyagokra van szüksége. A gyors hatású szénhidrátok stimulálják és elősegítik a glikogén felszívódást elősegítve ezzel az izmok regenerálódását. 1-2 shake fogyasztása ajánlott rögton edzés után.

Tehát ezekben a táplálékkiegészítőkben a legjobb minőségű összetevők találhatók meg, mint a PeptoPro vagy Vitargo, amely a nemzetközi sportolók által is használt. Az eredmény azonnal látható, a minőség pedig fokozott bizalmat biztosít.

Olimp Nutrition

GOLD BEEF-PRO ™ - TEIN 1.8 kg

Egy válasz az Olimp Labs® szakértőitől, az aktívan sportolók számára a fehérjeforrások diverzifikálására kérdéskörben, pontosabban arra, hogy minőségi borjú...
23 700,00 Ft
- 64 %
Multipower

Protein Komplex - FORMULA 80 - 510g

Egy olyan készítmény, amely 4 prémium minőségű, tojásból és tejből származó fehérjét tartalmaz. Könnyen emészthető fehérje készítmény a test gyors és tartós...
1 970,00 Ft 5 500,00 Ft
Lehetőségek: Válasszon ízt
- 80 %
Multipower

100% Vegán fehérje - 450g

Kizárólag növényi forrásokból, növényi alapú. A három növényi eredetű fehérje használatának köszönhető, hogy a termék biológiai értéke nagyon magas, ezáltal...
1 670,00 Ft 8 300,00 Ft
Lehetőségek: Válasszon ízt
Olimp Nutrition

BCAA 2:1:1 XPLODE POWDER - 500g

Az OLIMP BCAA XPLODE Por egy olyan termék, amely megfelel az ön elvárásainak! Három finom ízben kapható: citrom, narancs és ananász, kiválóan oldható a szupe...
9 240,00 Ft
Lehetőségek: Válasszon ízt
Z-Konzept

SUPERIOR AMINO SHOTS - 20X25ML

Superior Amino Shots - hidrolizált fehérjekoncentrátumból készül, mely 8.000 mg peptidet és aminosavakat tartalmaz adagonként, hogy nagyon gyorsan kielégítse...
9 830,00 Ft
Z-Konzept

MEGA AMINO LIQUID - 1L

A Mega Amino Liquid egy hidrolizált fehérje koncentrátum, amely 8000 mg gyorsan felszívódó fehérjét és aminosavat szállít a peptidekhez minden adagban .
8 780,00 Ft

magazin cu produse profesionale: folie solar, agrotextil, plasa de umbrire, seminte, rasaduri

folie solar profesionala provenienta italia, spania, grecia

rasaduri de rosii din seminte profesionale